Saturday, December 3, 2011

OREO CHEESE CAKE LAGI...

oreo cheese cake nih ain buat last week rasanya...ntah la dh lupa bila,masa nk update en3 pasal cheese kek nih tetiba plak dania terjerit2 cm org buat dia...last2 terperap jer la citer nih dlm folder nih..nih br teringat nak smbung balik citer...hhihihi..



kek dah tinggal separuh baru nak snap pic...asyik beno dgn kelazatan kek nih smpai lupa...ain buat malam kek nih so bila pagi2 ain dh bukak peti ais terus makan...en suami n ank2 masa tuh x bgn lagi dlm kul 8 rsnya...sume terbongkang lagi...dok sorang2 kat meja makan,sajer kuatkan suara cakap "SEDAPNYA"...hahahha..terkejut sume...terbeliak sume bijik mata...hahahha...en suami tersengih2...pada muka saper suh bgn lambat...



rupa kek nih buruk beno rupanya...huhuuh...konon2 letak cekelat m&m kat ats tu skali kaler turun plak...huhuuh...serabai jer ain tgk kek nih tp rasa dia x berubah la kan...skali ngap kek tu dgn cekelat tuh,pergggghhhh sedap jugak...biar lah org nak cakap kek ain nih buruk ke hape ke kan...janji sodap jer msuk kat tokak teman nih hah...

lihat ropa kek ku nih...sadis btol...huhuhuh





P/S:sbnrmya en3 nih da lama dok terperuk dlm folder tu hah tapi hr nih br teringar nk publish...bole ke cm2??hihihi
benonya dah lama x bukak blog ni hah...sejak2 laptop ain dh arwah tu...tu yg sedih berbulan2 tu...huhuhu

3 comments:

  1. ern yummy...bleh kongsi resepi?

    ReplyDelete
  2. btol tuh noli...:)

    nuraida:ce try cr oreo cheese cake...ain ade share resepi kat c2..:)

    ReplyDelete