Friday, July 12, 2013

SALAM RAMADHAN #Day 4



assaamualaikum blogger2 sume yg cntik manis,hensem bergaya...sudah hari ke 4 kita sbgai umat islam berpuasa dia bln ramadhan dan hari nih jugak la ain baru terkedek nk up en3 setelah sekian lama x berup2 entry nya...org lain siap upload pic mkanan setiap kali berbuka lagi...ain??nan hado...almaklum la semenjak dh pas bersalin  n dh ade ank 3 ni,bz sgt2,bz kemas umah,main CCS...hahahaha...CCS tu mmg btol,tp now dh kurang sgt main nya sbb d sait hati ngan game tu...hahahaha..

melalut ke game apehal plak kan...skang nih musin gamne CCS nih,mula2 mmg x nak terjebak ngan game, skali main ayoyoyo x bole nk berhenti plak dah...asben pon terjebak sama plak,nsb la pa...hihihihi...opssss melalut lagi...:P

di kesempatan ni ain nk ucap kan SELAMAT BERPUASA kpd sme umat islam x kira dimana anda jua berada,semoga ramadhan kali ini menjadi ramadhan yg paling indah buat kita semua...mcm ucapan selamat hari raya plak dah kan...aishhh x sabo nk raya dgn sike cik zara tu...dok pk ape la nk bg dia pakai pg raya nnti...hihihhi

nih la si kecik Zara,skrg d 3m++...main air liur je kejenya,nk botak kpla mama dibt nya rmbut asyik gugur aje...




3 comments:

  1. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  2. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  3. Любовь- проститутки на дом
    Это будет Секс как в кино, феерическое начало и эффектный конец! Недостатки подруги ускользают от внимания влюбленного.

    ReplyDelete