Thursday, March 8, 2012

KaNaK-KaNaK FunFair



assalamualaikum sume....herm dah lama x menulis nih rasa cm pertama kali plak menulis dlm blog sendiri...tak tau la ape penyakit yang menyerang ain nih...dah lama x bukak blog sendiri rasa rindu plak...bukan x ada citer nk diceritakan tp tu lah,jari jemari nih rs cm berat jer nak menaip...hihihihi..

rindu nk menulis pasal budak berdua nih...adha n dania...adha pon dh masuk ke alam persekolahan...baru berkesempatan nk update blog nih hah...punya la lama kan...dr thn lps,bau hari nih la asa cm tenang sikit nk ngadap blog nih..kalau idak log in,baca blog feveret tgk resepi sikit2 pas2 terus log out...okes,pjg lebo plak intro nih...:)

jom tgk gambo2 kanak2 funfair nih...asal nmpk jer funfair,deme bedua ajak papa nya msk..papa nya pon ikut kan jer la...moh layan pic bdk2 nih yg bercampur2..ade kat fun fair jerantut,perak,adejugak kat tesco rawang tp bkn funfair la eh...tmpt mainan yg setiap mainan kena msk token tu..jom layannnsss..:)




adha n dania dok pusing2,pilih mainan yg diaorg blom main...sesi nk mengabis kan token



setia menunggu giliran



















4 pic last tu kat tesco rawang...bdk2 nih kalau dpt dtg sini mmg x nak balik ler jawabnya..kalau si adha tu dia bole faham lagi la,kalau dania siap ddk kat lantai tnda protes tp bila nampak papanya trs bgn..takut ngan papanya...kalau ain pujuk elok2 pon blom tentu dia nk bgn dr situ...

3 comments:

  1. anak2 saya pon sama.
    kalau nampak, tak sah tak main.

    ReplyDelete
  2. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  3. Ainnnn ... Rindu kt bdk ber2 ni!

    ReplyDelete