Saturday, June 18, 2011

WaH BerSaKaN DeMe Yer!!!

semalam lebih kurang pukul 12am lebih,adha dan dania x tido lagi....tak tau pasai apa mata diaorg segar bugar lagi cm burung hantu jer dah sebab berjaga malam...mata ain dh ngantok dh masa tuh pas2 en suami plak dia ckp nk g gambang..kalau g gambang harus la g mandi manda kta water park gambang tuh hah..kalau g sana harus la bangun awal  dan harus la pegi awal kan..kalau g lambat-lambat tak puas la mandi kan...hehepheh...melalut plak dah aii...citer gambang tuh nnti ain citer next entry eh...^^;)


kisah tgh malam tuh,dania la mula kan dulu...yang ain nih dok khusyuk ngadap laptop pas2 en suami pon baru balik...ain nih dah tak pndang la diaorg buat per sebab sblm tuh dah tengok,yang dania ngan adha dok khusyuk tgk tv....skali en suami masuk dia terus pggl ain suh ain tgk pe dania buat...skali ain pndang,waaaa nk jerit  jer masa tu rasanya....nk tau dania buat per?meh scroll laju2...hehehehhe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
adehhh tak larat dh nk tekan enter
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
skit jer lagi...hehehhe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sikit lagi..:)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
waaaaaaaa,deme main bedak....




dania la mula dulu pastu adha terus join..huhuhuuh...ntah mana ntah dia jumpa bedak tuh,ain pon  tak tau...haish tak bole slah kan diaorg,slah ain kot tak letak bedak kat tmpt tinggi...nasib baik malam tuh mood ain bukan ke laut,kalau ke laut...habis la kena jerit budak berdua nih...hehehhe...nk tergelak pon ader tgk muka masing-masing penuh ngan bedak...nk gelak beso tak bole sebab dh tengah malam...hehhehe...pastu ain terus layan diaorg amik gambo...hehhehe...meh la tengok pic yang sempat ain snap..:)


tu dia adha ngan dania pulun main bedak..

comel x saya?siap buat peace lagi...huuhuhu

nih sorang lagi...gigit pipi baru tau..


tak per kali nih mama bagi can kat adha ngan Dania main bedak...lepas nih I'M SORRY(cm kenal jer tag line nih kan)hehehhehe.....bersuka suka la korang berdua eh,pas nih tak da la deme jumpa bedak dah tanpa pantauan mama...hehhehe...


dah tak larat nk tulis panjang2 bantal ngan tilam dh nyeru dah suh tido...hahhaha...penat + ngantok baru balik bersiar-siar tadi...


tunggu next entery eh....^^;)

2 comments:

  1. adui ain.. x larat akak nak scroll ke bawah tadi.. tp mmg lawak tgk muka budak berdua ni.. comot yg amat.. akak baca sampai tergelak-gelak..

    ReplyDelete
  2. hehhehe...sajer jer kan ain suh akak scroll kebawah...exercise skit tgn tuh...hahahha

    tau x per kak..ain yang dok depan mata diaorg pon nk gelak cover2 sebab mlm...kang kalau gelak kuat2,org ckp pontianak plak...hhahhaha

    ReplyDelete